Autor: Ingrid Piirsalu, Digitaalehituse klastri kommunikatsioonijuht • 26. november 2020

Stipendiumikonkursi „Digiehituse tulevikutegija“ võitis Elina Liiva

Digitaalehituse klastri stipendiumikonkursi “Digiehituse tulvikutegija” võitis Elina Liiva Eesti Kunstiakadeemia arhitektuuri ja linnaplaneerimise osakonnas kaitstud magistritööga „Kompensatsiooniruum”.

Töö juhtivaks temaatikaks oli ruumi sõbralikkus nii keskkonna kui inimese kontekstis ning kus autor tõi välja kuivõrd oluline on omada head andmebaasi ehitatud keskkonnast, et teha mõtestatud ja keskkonda säästvaid otsuseid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785