Autor: Ehitusuudised • 25. november 2020

Ehitus kukkus kolmandas kvartalis 12 protsenti

Ehitajad Tallinnas tööl.
Foto: Andras Kralla
Eesti ehitusettevõtted ehitasid selle aasta kolmandas kvartalis kodumaal ja välisriikides kokku 12% vähem kui eelmise aasta samas kvartalis, teatas statistikaamet. Eesti ehitusturul vähenesid mahud 10%.

Eesti ehitusettevõtted ehitasid omal jõul 817 miljoni euro eest, sellest hooneid 518 miljoni ning rajatisi 299 miljoni euro eest (teid, sildu, sadamaid, magistraaltorustikke, side- ja elektriliine, spordiväljakuid jms). Eelmise aasta kolmanda kvartaliga võrreldes ehitati hooneid 13% ja rajatisi 10% vähem.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785