Autor: Ehitusuudised • 24. november 2020

Videoettekanne! Jüri Rass Eesti Ehituskonverentsil: ehituse pikk vaade saab peatselt küpseks

Juba paarkümmend aastat jutuks olnud ehitussketori pikk arenguvaade on peagi avalikustamisküps, rääkis ehitusvaldkonna asekantsler Jüri Rass Eesti Ehituskonverentsil.
Jüri Rass Eesti Ehituskonverentsil 2020 Kultuurikatlas.
Foto: Raul Mee

„Tänase kriisi tõttu ei ole paljud plaanid, mis me tahtsime teha, realiseerunud. Mis seal ikka, kümne aasta pärast on järgmine kriis: katsume teha nii, et nii ehitussektor, -tööstus, -ettevõtted ja inimesed oleks ette valmistatud,“ ütles Rass.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785