Autor: Ehitusuudised • 25. november 2020

Täna selgub Aasta ehitaja. Vaata, kes kandideerivad

Täna, 25. novembril selgub Tallinnas Kultuurikatlas toimuval ehitussektori erialaliitude ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi korraldataval virtuaalsel konverentsil „Ehitus 2021+“ tiitli „Aasta Ehitaja 2020“ võitja.
Aasta Ehitajaks 2019 valiti Sergei Strigin.
Foto: Foto: Raigo Pajula

Avalikule konkursile olid oodatud osalema kõik ehitusjuhid, kellel on erialane kõrgharidus ja eelnev projektijuhtimiskogemus. Konkursi “Aasta Ehitaja 2020” tiitlile võis esitada nii peatöövõtu, kui ka alltöövõtu projektijuhte, kelle juhitud ehitusobjekt valmis ajavahemikul 2. oktoober 2019 – 01. oktoober 2020.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785