Autor: Ehitusuudised • 24. november 2020

Postimehe majast saab Maakri HUB

Fausto Capital renoveerib Tallinna kesklinnas Maakri tänaval asuva endise Postimehe meediamaja, mis hakkab ümberehituste järel kandma nime Maakri HUB. Uue ilme saavad hoone fassaad ja siselahendused ning majale ehitatakse peale kaks klaasist lisakorrust.

Maakri 23a asuva 17-korruselise ja 10 000 ruutmeetrise hoone arendaja Fausto Capital alustab ehitustöödega käesoleva aasta lõpus ning renoveerimine valmib plaanide järgi 2021 neljandas kvartalis „Vaatamata koroona viirusest tingitud üldisele raskele majanduslikule olukorrale on Fausto Capital otsustanud uue objekti ehituse koheselt käivitada,“ rääkis Fausto Capital müügijuht Einar Niin

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785