Autor: Äripäev • 9. november 2020

Liikuvusamet ei sobi, leiti uus nimi

Majandusministeerium ühendab kolm ametit.
Foto: Liis Treimann
Riigikogu majanduskomisjon otsustas tänasel istungil, et lennuameti, maanteeameti ja veeteede ameti ühinemisel loodava uue asutuse nimeks ei sobi liikuvusamet, teatas riigikogu pressiteenistus.

Majanduskomisjoni esimees Sven Sester tõdes, et nimi „liikuvusamet“ põhjustas juba eelnõu tutvustamisel suurt segadust. Komisjon palus eelnõu arutluste käigus Eesti Keele Instituudilt keeleekspertiisi ning ka merekeele nõukoda saatis oma arvamuse nime muutmise osas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785