Autor: Ehitusuudised • 7. november 2020

Maanteeamet ja Asfaldiliit jagasid Aadusid

Maanteeamet ja Asfaldiliit kuulutasid kolmandat korda välja insener Aadu Lassi nimelise teedevaldkonna auhinna laureaadid.
Anti Palmi (vasakul) ja Raimo Unt.
Foto: Maanteeamet

„Insenerid teevad vastutusrikast ja olulist tööd, mille õnnestumine sõltub oskustest ja kompetentsist. Kahjuks aga on insenere teedevaldkonnas pigem puudu kui ülearu. Aadu preemiate jagamisega toome tähelepanu nii inseneri elukutsele ja selle olulisusele kui ka inimestele, kes on teinud head tööd," tõi Asfaldiliidu esimees Sven Pertens välja inseneride tunnustamise olulisuse.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785