Autor: Ehitusuudised • 5. november 2020

Eventus Ehitus sai 17miljonilise lepingu

Tähesaju kaksikud.
Foto: Eduard Stogov
Guido Kundla, Ivar Kundla ja Lauri Kaska ehitusettevõte Eventus Ehitus hakkab Lasnamäel ehitama uut ärihoonete kompleksi.

Lasnamäele Tähesaju Citysse kerkivat ärihoonete kompleksi arendavad Hammerhead OÜ ja Restate Property Advsiors. Äripindasid kerkib kokku 15 000 ruutmeetri ulatuses ja investeeringu kogumaht on üle 17 miljoni euro.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785