Autor: Ehitusuudised • 28. oktoober 2020

Traditsiooniline Asfaldipäev toimub virtuaalselt

Eesti Asfaldiliit otsustas traditsioonilise igasügisese Asfaldipäeva esmakordselt läbi viia virtuaalselt: stuudios kohapeal viibivad päeva juht ja ettekannete tegijad, osalejad saavad seda jälgida veebist.
Foto: Andras Kralla

Asfaldipäeval esinevad Eesti Asfaldiliidu ja TREV2 Grupi juht Sven Pertens, Raido Randmaa ja Anti Palmi Maanteeametist, Peeter Piirsalu P.P: Ehitusjärelevalvest, Alan Muruväli TREV2 Grupist, Ain Pähkel Nordeconist jt. Lisaks ettekannetele antakse üle insener Aadu Lassi nimelised teedevaldkonna elutöö ja inseneripreemiad.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785