Autor: Ehitusuudised • 26. oktoober 2020

Tulekul töötuba "Betoonist võlutud"

30. oktoobril toimub jaanuarist juulini publikut võlunud näituse „Betoonist võlutud. Ehitusinsener August Komendant“ publikuprogrammi osana välja kuulutatud töötuba.
Kadrioru staadioni tribüün, arhitekt Elmar Lohk, konstruktor August Komendant, 1936-1938.
Foto: Martin Siplane.

Koostöös Tallinna Tehnikakõrgkooli (TTK) ja Eesti Betooniühinguga saavad huvilised tutvuda ühe kõige levinuma moodsa ehitusmaterjali – betooniga. Osalema on oodatud kõik, kes soovivad meid ümbritseva keskkonna olemuse kohta rohkem teada saada.

Ürituse eesmärk on näidata, et betoonil on palju erinevaid varjundeid ning see ei ole külm ja igav materjal. Rühmatööna valmistatakse TTK katsetuste laboris betoonist katsekehad, mis hiljem survepressi all purustatakse. Betooni kivinemise ajal vaadeldakse kaasaegseid ehitusinfo mudeleid virtuaalreaalsuse laboris ning kuulatakse lühiloengut sellest, miks ja kuidas konstruktsioonid purunevad.

Töötuba toimuvad TTK Ehitusinstituudis, Pärnu mnt 62, 10135 Tallinn

Töötoa viivad läbi Eesti Betooniühingu juhatuse liige Kalev Ramjalg ja TTK professor Martti Kiisa.

Töötoa kogukestus on kolm tundi. Kohtade arv on piiratud.

Vaata ajakava ja soeta pilet SIIT.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785