Autor: Ehitusuudised • 26. oktoober 2020

Kaubanduskoda: riik peaks radoonieelnõu üle vaatama

Eesti Tööstus- Kaubanduskoda näeb mitmeid murekohti seaduseelnõus, mille jõustumisel suureneb tööandjate ring, kes on kohustatud hoonetes radoonimõõtmisi korraldama. Koja hinnangul on probleemne ka kehtiv õigusakt.
Foto: Pixabay

Eelnõus kavandatud muudatused puudutavad, ettevõtjaid, kelle tööruumid asuvad kõrgendatud radooniriskiga maa-alal (sh ka Keilas, Võrus ning Setomaal) ja paiknevad maa all, hoone maa-alusel korrusel, hoone korrusel mille välissein puutub kokku pinnasega, või hoone esimesel korrusel, kui maa-alune korrus puudub.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785