Autor: Ehitusuudised • 23. oktoober 2020

Eestlaste lahendus hävitab koroona viie minutiga

Eestis hakati tootma naturaalsest vasest pinnakatet, mis hävitab viirused ja bakterid pinnalt hiljemalt kahe tunniga, COVID-19 haigustekitajad aga koguni 5 minutiga.
Foto: Henri Siht

Vaske on aastasadu kasutatud erinevatel elualadel, muuhulgas meditsiinis ja kiire käibega müntide tootmisel. Samas ei osata Copper Shieldi nime kandva lahenduse Metroprint Systems juhi Peeter Poomi sõnul veel tänapäevalgi vase antibakteriaalseid ja -mikroobseid omadusi igapäevaelus piisavalt ära kasutada.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785