Autor: Ehitusuudised • 22. oktoober 2020

Selgusid elektrivaldkonnas parimaid majandustulemusi näidanud ettevõtted

Digitaliseerimine on ka elektrivaldkonna märksõna ja võrkude ehitamisel hakkab tööde tellimine ja üle andmine tänu digitaliseerimisele oluliselt kiirenema, leiab tänavu elektritööde valdkonnas üheks parimaks tunnistatud Connecto Eesti juht Janek Sulev tulevikku vaadates.

Eesti Elektritööde Ettevõtjate liit EETEL tunnustas häid majandustulemusi näidanud liikmeid. EETELi 25. juubeliaastal osutusid parimateks valgustuslahenduste pakkuja, võrkude ehitaja ja tööstusautomaatika firma.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785