Autor: Eva Kiisler • 22. oktoober 2020

Katusefirma juht: ehitus ei vajanud märtsis-aprillis mingit toetust

Katuseehituse maailm ei kuku Eesti vabariigis kokku, kui kaob teatud osa firmadest, kes on hinna kujundamisel kulude suhtes liiga optimistlikud, leiab Eesti Katuse- ja Fassaadimeistrite Liidu juhatuse liige ja Katusefirma OÜ juhatuse liige Riho Reispass.
Balti Jaama Turu katus on üks Katusefirma tehtud töid.
Foto: KOKO

Kuidas möödus tänavune II kvartal ehk niinimetatud koroonakvartal katuseehitajate jaoks?

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785