Autor: Eva Kiisler • 21. oktoober 2020

Andro Mänd: arhitektidel on keeruline majanduskriisile vastu minna

Kohalikele omavalitsustele eraldatud nö koroonaraha meie sektorit eriti ei aidanud, kuna selle kasutamisega ette antud riigipoolsed tähtajad olid läbimõtlematult lühikesed, mis välistas kvaliteetse projekteerimisetapi kogu ehituse protsessis, ütles Eesti Arhitektide Liidu president Andro Mänd.
Foto: Reio Avaste

Kuidas on arhitektuuribüroodel koroonakriisis senini läinud?

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785