Autor: Ehitusuudised • 19. oktoober 2020

Lääne-Euroopa ehitustoodang väheneb 2020. aastal 7,3%, ütleb GlobalData

Juhtiv andmete analüüsi ettevõte GlobalData prognoosib, et Lääne-Euroopa ehitustoodang langeb 2020. aastal 7,3%, peegeldades COVID-19 sulgemiste mõju piirkonnas ja piirkonna majanduse jätkuvat nõrkust.
Foto: Pixabay

Lääne-Euroopa ehitussektoril on olnud raske aasta algus, kuna viiruse puhang viis majanduslanguseni ja sellele järgnes majandustegevuse aeglustumine. Piirkonnas on selge lõhe viiruse puhangust kõige tõsisemalt mõjutatud riikide nagu Hispaania, Prantsusmaa, Itaalia ja Ühendkuningriigid ning nende vahel, mis kannatavad 2020. aastal suhteliselt kerge langemise all nagu Rootsi, Saksamaa ja Austria.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785