Autor: Ehitusuudised • 19. oktoober 2020

Kandi arenduses peeti kahekordset sarikapidu

14. oktoobril tähistati Tartus Kandi arenduses sarikapidu. Arendaja Kaarsilla Kinnisvara ja hoonete ehituse peatöövõtja Embach Ehituse koostöös sai samaaegselt pidada kahe hoone sarikapidu korraga.

Sarikate külge kinnitatud pärjad toodi alla üheaegselt. Vana-Kandi tee 1 hoonele kinnitatud pärja tõid alla Kaarsilla Kinnisvara arendusjuht Viljar Jänes ja Embach Ehituse projektijuht Martin Mark. Vana-Kandi tee 2 hoone pärga käisid alla toomas Kaarsilla Kinnisvara müügijuht Allan Tull ja Embach Ehituse tööjuht Kevin Sepp.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785