Autor: Ehitusuudised • 19. oktoober 2020

Ida-Euroopa ehitustoodang kahaneb 2020. aastal 2%, ütleb GlobalData

Juhtiv andme- ja analüüsiettevõte GlobalData prognoosib, et kogu Ida-Euroopa ehitustoodang langeb 2020. aastal 2%, mis on teiste piirkondadega võrreldes suhteliselt tugev.
Foto: Pixabay

Suurel osal Ida-Euroopast ohjeldati viiruse puhangut esimesel poolaastal edukalt. Regiooni valitsustel oli võimalus loobuda Lääne-Euroopas nähtud rangete meetmete rakendamisest. Seetõttu on haiguspuhangu majanduskulud ehitussektori ja laiema majanduse jaoks olnud kergemad.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785