Autor: Ehitusuudised • 19. oktoober 2020

Arabteci langus toob välja Araabia Ühendemiraatide ehituse väljakutsed

Aktsionärid hääletasid hiljuti Lähis-Ida ühe suurima ehitusfirma Arabtec likvideerimise poolt. Otsuses tuuakse esile, kuidas Arabteci turuväärtus on viimase kümnendi jooksul juhtimisvigade tõttu langenud, kirjutab GlobalData.
Foto: Pixabay

Likvideerimishääletuse ajal oli Arabtecil pooleli 22 projekti, kokku 5,2 miljardi dollari väärtuses. GlobalData juhataja asetäitja Colin Foreman kommenteerib: "Arabtec Construction oli kümme aastat tagasi Araabia Ühendemiraatide ehituse kõigutamatu liider, mis kasvas isegi ülemaailmse majanduslanguse ajal. Selle tõttu ei suutnud Dubai arendajad oma kapitalikulutuste plaane edendada."

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785