Autorid: Indrek Peterson, Enno Rebane • 12. oktoober 2020

Milline on ehitusse suunatavate investeeringute mõju majandusele?

Eesti Ehitusettevõtjate Liidu tegevjuht Indrek Peterson ja Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu tegevjuht Enno Rebane tõid valitsusele ja riigikogule tehtud pöördumises välja neli põhjust, miks on ülioluline suurendada ehitussektorisse suunatavaid riiklikke investeeringuid.
Foto: Liis Treimann

Loe erialaliitude pöördumist SIIT.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785