Autor: Ehitusuudised • 12. oktoober 2020

Järjekordse riigigümnaasiumi idee tuleb KOKOlt

Riigi Kinnisvara, Haridus- ja Teadusministeerium ning Eesti Arhitektide Liit korraldasid Rae riigigümnaasiumi ja spordihoone arhitektuurivõistluse, mille võitis KOKO arhitektid ideekavandiga „Lennuk“.
Foto: KOKO

Rae riigigümnaasiumi koolihoone (Aruküla tee 22) on planeeritud kuni 540 õpilasele ning 36-54 õpetajale ja muule personalile. Hooned kavandatakse ja ehitatakse etapiliselt.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785