Autor: Ehitusuudised • 8. oktoober 2020

Nutisauna tootja võtab sihikule Põhja-Ameerika turu

Idufirma HUUM tegevjuht Siim Nellis.
Foto: Jassu Hertsmann
Tartus tegutsev saunaettevõte Huum asub lisaks Euroopa partnerite tooteid eksportima ka Põhja-Ameerikasse.

“Oleme põnevil, et meil on võimalus tutvustada Ameerika saunahuvilistele Eesti sauna disaini ja tehnoloogiat,” sõnas Huum asutaja Siim Nellis. “Kuna Ameerikas on erinevalt Euroopast teised nõudmised, siis oleme Huumi tooted kohandanud ümber nii, et need vastaksid USA eeskirjadele ja sertifikaatidele,” selgitas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785