Autor: Ehitusuudised • 8. oktoober 2020

TOP 20: need on Eesti kõige konkurentsivõimelisemad projekteerijad

Kõige konkurentsivõimelisemaks arhitektuuri- ja projekteerimisettevõtete seas tunnistati elektri-automaatika projektide realiseeriminisega tegelev Systemtest OÜ. Tabelist leiab nii tuntud kui vähemtuntud nimesid.
Foto: Systemtest

Ettevõte on viimastel aastatel tegutsenud peamiselt keskkonnaprojektide valdkonnas ja ehitanud automaatikalahendusi ja elektripaigaldisi paljudele reoveepuhastitele, veetöötlusjaamadele ning sadades reoveepumplates ja kümnetes puurkaevpumplates.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785