Autor: Ehitusuudised • 7. oktoober 2020

TOP 20: need on Eesti kõige konkurentsivõimelisemad ehitusettevõtted

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda pani ettevõtlusnädala raames pingeritta Eesti kõige konkurentsivõimelisemad ettevõtted. Kõige konkurentsivõimelisemaks ehitusettevõtteks tunnistati nagu mullugi Merko Ehitus. Toome välja ehitusvaldkonna 20 parimat.
Foto: Liis Treimann

Konkursil osales kokku 1418 Eesti ettevõtet, millest tunnustati kolmeteistkümne valdkonna parimaid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785