Autor: Ain Alvela • 6. oktoober 2020

Ehitisregister uueneb – värske nägu ja andmete esitamine muutub lihtsamaks

Oktoobrikuu lõpus jõuab avalikkuse ette ehitisregistri põhjaliku uuenduskuuri esimene etapp.
Ekraanipilt uue ehitisregistri avakuvast.
Foto: Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium

Uuendustöö tähendab kogu ehitisregistri veebisüsteemi n-ö arhitektuuri ja sealt edasi funktsionaalsuse täielikku ümberehitamist – esimeses järjekorras muutub lehekülje väljanägemine ja sellel liikumine kasutajasõbralikumaks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785