Autor: Ehitusuudised • 5. oktoober 2020

Lasnamäe põhikooli uuenev hoone jõudis sarikapeoni

Reedel võtsid abilinnapead Eha Võrk ja Vadim Belobrovtsev Nordlin Ehituselt vastu Lasnamäe põhikooli sarikapärja ja tänasid ehitajaid seni tehtud töö eest. Koolimaja ümberehitus, mille tulemusel luuakse moodne õpikeskus erivajadustega õpilastele, algas tänavu veebruaris.
Foto: Nordlin Ehitus

Lasnamäe põhikooli projekteeris OÜ Arhitektrum. Ehituse töövõtuleping sõlmiti Nordlin Ehitus OÜ-ga käesoleva aasta märtsis. Ehitustööd valmivad tuleva aasta mais, mille järel toimub hoone sisustamine.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785