Autor: Martin Kalamees, WERK kaasasutaja ja CEO, digiehituse häkatoni võidutiimi juht • 1. oktoober 2020

Werk viib paari klikiga kokku alltöövõtja ja ehitusspetsi

Kõige lihtsam viis Werk´i olemust selgitada on võrrelda seda AirBnB või Bolt´iga ehitussektorile: Werk viib kokku ehitusspetsialistid ning alltöövõtjad, ütleb Garage48 Digital Construction 2020 häkatoni võidutiimi juht.
Foto: Pixabay

Üheks viimase 20 aasta suurimateks valupunktideks ehituses on kvaliteetse tööjõu leidmine ning töölistel õiglase tasu kättesaamine eelnevalt kokkulepitud tingimustel. On selge, et need probleemid on omavahel tugevalt seotud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785