Autor: Linda Eensaar • 30. september 2020

Taavi Aas: elamufondi parandamine on mulle isklikult väga oluline

Taavi Aas tänasel Äriplaani konverentsil.
Foto: Raul Mee
Eesti suurima majanduskonverentsi Äriplaan 2021 avakõneleja oli majandus- ja taristuminister Taavi Aas, kelle sõnul kuulub riigi lähiaja äriplaani olulisel määral ehitusvaldkonnale tööd ja leiba andvaid projekte.

"Kui te küsite, mis on valitsuse plaan, siis riigieelarvestrateegia ongi valitsuse kõige tähtsam plaan. Teie lahkel loal tooksin välja olulisemad märksõnad," ütles Aas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785