Autor: Anu Jõgi • 28. september 2020

Eesti kaudu voolab Ukraina must tööjõud Soome

Foto: Andras Kralla
Ukraina must tööjõud voolab Soome ehitusplatsidele läbi Eesti dokumente vormistavate firmade, selgus Yle suurest uuringust.

Soome riigi ringhääling kirjutab, et Soome pealinna piirkonna ehitusplatside töötajatest on kolmandik pärit teistest riikidest. Klassikaliselt on neist suurim osa olnud eestlased, kuid kuna Eesti palgatase on tõusnud, on neid vähemaks jäänud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785