Autor: Ehitusuudised • 25. september 2020

Digiehitus vajab arenguhüppeks suuremat koostööd ja avatust

BIMi ja digitaalehituse konverentsil BIMsummit 2020 keskenduti tänavu innovatsiooni võimalustele projekteerimises, ehitamises ja haldamises. Ettekannete põhiteemana jäi läbivalt kõlama vajadus ja kasutamata võimalused suuremaks koostööks ja avatuseks.
Foto: Sten-Ander Ojakallas

Poolteist aastat tagasi tõdeti eelmisel BIMsummitil, et ehitussektoris on suur arengupotentsiaal, aga ei leitud ühtset vastust, kust peaks tulema ressurss arenguhüppeks ja efektiivsuse tõusuks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785