Autor: Tiit Hion, Digitaalehituse klastri juhatuse liige • 29. september 2020

IPT/Allianss hankemudelite koolitus tuleb taas

Huvi IPT/Allianss hankemudelite vastu on olnud suur ning möödunud hooajal toimunud koolitussarja kohad täitusid kiirelt. Seetõttu on Digitaalehituse klastril plaanis korraldada uus koolitussari.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Integreeritud projektiteostuse põhimõttel toimiv allianss hankemudelit tutvustav seminaride sari koosneb seitsmest erinevast töötoast, kus igal töötoal on eraldiseisev eesmärk ja teemade käsitluse kava koos metoodikaga. Töötubades kasutatavad metoodikad on arutelud, rühmatööd, ajurünnakud, kogemuste jagamine, näidisdokumentatsiooni või kaasuste analüüs rühmatööna, allianss hankemudelites kasutatavate meetodite simulatsioon.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785