Autor: Ehitusuudised • 17. september 2020

Väärtuspõhised ehitushanked on tulevik, kuid neil on omad riskid

RKASi kinnisvaraarenduse direktor Mihkel Mäger.
Foto: Mihkel Maripuu
“Eesti suurima hankijana ehitusvaldkonnas näeme me võimalusi, kuidas riigihangete kitsaskohti vähendada. Suur vastutus on teadlikul ja targal tellijal,” tõdes Riigi Kinnisvara kinnisvaraarenduse direktor Mihkel Mäger.

Mäger soovis kommenteerida artiklit ehitushangete hetkeseisust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785