Autor: Ehitusuudised • 17. september 2020

Ehitusidu Remato sai kriisi ajal juba teise rahastuse

Rematol on õnnestunud kaasata kriisi ajal nimekatelt investoritelt pea pool miljonit eurot.
Foto: Helena Lehtmets
Ehitustarkvara arendav idufirma Remato kaasas rahastust koroonakriisi ajal juba teist korda, kokku ulatub kriisitingimustes kaasatud summa pea poole miljoni euroni.

Remato kaasas taas raha, et digitaliseerida stressirohket ehitussektorit ja laieneda välisturgudele. Uues 270 000 euro suuruses rahastusringis osalesid mitmed Remato kliendid, tehnoloogiaettevõtete asutajad ja äriinglid, nende seas ka Eestis äri ajav Singapuri investor Sonny Aswani.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785