Autor: Ehitusuudised • 16. september 2020

Tallinn saab veel 80 korterit

Liveni tütarfirma Liven Kodu 15 ja Maru Ehitus sõlmisid ehituslepingu maksumusega 7 miljonit eurot, mille tulemusena rajatakse Tallinna kesklinna kolm maja 80 korteri ning äripindadega. Väike Tallinna nimeline kinnisvaraarendus valmib 2021. aasta lõpul.

„Kuigi kevadine eriolukord mõjutas ehituse kavandatud ajakava ja selle algus nihkus mõned kuud edasi sügisesse, on müügitempo alates suve keskpaigast kasvanud kiiremini, kui oskasime planeerida,“ sõnas Liven AS-i tegevjuht Andero Laur.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785