Autor: Ehitusuudised • 16. september 2020

Nüüd Äripäeva konverentsid ka veebis jälgitavad

Äripäev teeb väga paljudest konverentsidest veebiülekandeid, et kliendid, kes on huvitatud, aga ei saa mingil põhjustel kohale tulla, saaksid üritusest siiski osa.
Coaching 2020 veebiülekande väljanägemine

Veebiülekanne toimub samaaegselt konverentsiga ja osaleja näeb kõike saalis toimuvat ning saab esitada süsteemi kaudu esinejale küsimusi. Lisaks on võimalik suhelda ka teiste osalejatega neile kirjutades. Veebiülekande pileteid saab osta Äripäeva e-poest. Tänu veebiülekandele on kõik konverentsid 30 päeva pärast toimumist ka järelvaadatavad.

Kinnisvarauudised konverentsidest toimub nii saalis kui veebis:

Ehitusuudised konverentsidest toimub nii saalis kui veebis:

Taristuehituse konverents, 29.10.2020

Eesti Ehituskonverents, 17.11.2020

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785