Autor: Urve Vilk • 12. september 2020

Kaugtöö unustatud: iga varrast käiakse üle vaatamas, kiiver peas

ASi Schöttli Keskkonnatehnika juhatuse liikme Tarmo Juhansoni on kummastav, kui kiiresti on kevadel kasutusse võetud uued tegevusviisid sügisel taas unustusehõlma vajunud.
Foto: Pixabay

"Selle asemel, et sõita kontorisse ja pidada neli objektikoosolekut Zoomis, Skype’is või muus programmis, olen ma täna raisanud pool paaki kütust ja palju aega klientide juurde sõitmisele ja ei ütleks, et oleks suur vahe selles, mis räägitud sai,” ütleb ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785