Autor: Äripäev • 31. august 2020

Merko läks lätlastega suurlepingu pärast tülli

Foto: Liis Treimann
Täna suure lepingu ilmajäämisest teatanud Merko Ehitus sai süüdistava noodi Lätist, kui lepingu teine osapool heitis Merkole ette lepingu rikkumist.

Merko Ehitus teatas täna börsile, et kontserni kuuluva SIA Merks ja SIA Hanza 14 (Capitalica Asset Managementi tütarfirma) vahel 16. juunil sõlmitud leping ei jõustunud, kuna selleks vajalikud eeltingimused ei täitunud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785