Autor: Ehitusuudised • 31. august 2020

In Memoriam Jaan Miljan 10. XII 1947-19.VIII 2020

Ehitusinseneride ja -teadlaste peret on tabanud raske kaotus. 19. augustil lahkus Eesti Maaülikooli kauaaegne töötaja, professor ja tehnikateaduste kandidaat Jaan Miljan.
2016. aastal pälvisid Peeter Karja ja Kaarel Kümnik Eesti Maaülikooli maaehituse eriala magistritöö „Betoonilisandite uurimine happelises keskkonnas sõltuvalt betooni tugevus- ja keskkonnaklassist” eest Betooniühingu üliõpilaspreemia. Juhendaja oli Eesti Maaülikooli professor Jaan Miljan.
Foto: Eesti Betooniühing

1971. aastal lõpetas ta Tallinna Polütehnilise Instituudi tööstus- ja tsiviilehituse erialal. Õpingutele järgnes aastatel 1972–1976 teadustöö aspirantuuris Üleliidulise Põllumajandusehituse Teadusliku Uurimise Instituudis. Võimeka inseneri ja administraatorina täitis Jaan Miljan mitmeid erinevaid tööülesandeid. Aastatel 1976–1983 töötas ta veel Eesti Maaehitusprojekti Tartu osakonna peaspetsialistina.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785