Autor: Äripäev • 28. august 2020

Võlglase pankrotti nõudev betoonija peab ise rahakotti kergendama

Rummu katlamaja.
Foto: Andras Kralla
Betoonifirma Reme Grupp esitas pankrotiavalduse energiafirma ICP Solutions vastu, sest viimane pole tasunud 100 000 euro suurust võlga Rummu katlamajas tehtud betoonitööde eest, kuid kohus otsustas, et Reme peab hoopis ise raha maksma.

Pankrotiavaldust menetlenud Harju maakohus otsustas eile, et Reme Grupi esitatud pankrotiavaldus ICP Solutionsi vastu on alusetu. Seetõttu peab betoonifirma tasuma kõik menetluskulud ja pankrotihalduri tasu kogusummas üle 15 000 euro.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785