Autor: Anu Jõgi • 27. august 2020

Rand ja Tuulberg seljatas kahjumi

Ehitusfirma Rand ja Tuulberg üks omanik ja juhatuse liige Raivo Rand.
Foto: Raul Mee
Ehitusfirma Rand ja Tuulberg teenis eelmisel aastal 1,7 miljonit eurot ärikasumit, aasta varem vaatas sellelt realt vastu 2,8 miljoni euro suurune kahjum, selleks aastaks ootab ettevõte käibe olulist langust.

„Optimeerime kulubaasi, et lõpetada aasta kasumlikult. Samas usume, et meie ettevõtte tugev kapitaliseeritus ja meeskonna võimekus võimaldavad meil kriisist edukalt väljuda,“ kirjutab Ehitusfirma Rand ja Tuulberg aastaaruandes.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785