Autor: Ehitusuudised • 26. august 2020

Tõnismäe riigigümnaasiumi tahab kavandada rekordarv arhitekte

Tallinnasse Endla tänavale kavandatava Tõnismäe riigigümnaasiumi õppehoone arhitektuurivõistlusele laekus rekordarv võistlustöid. Tähtajaks esitati kokku 22 ideekavandit. Uus riigigümnaasium alustab õppetegevust septembris 2023.
Tulevase riigigümnaasiumi asukoht Tõnismäel.
Foto: RKAS

Konkursi korraldasid Riigi Kinnisvara, Haridus- ja Teadusministeerium ning Eesti Arhitektide Liit. Riigi Kinnisvara arhitekti Kalle Komissarovi sõnul näitab osalejate suur huvi ennekõike arhitektuurivõistluste propageerimise nimel tehtud aastatepikkuse töö tulemust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785