Autor: Ehitusuudised • 26. august 2020

Eestlased said ülemaailmsel hübriidehitiste disainivõistlusel neljanda koha

Soome metsanduskontserni Metsä Wood võistlusel Hübriidlinn saavutas Eesti Kunstiakadeemia vanemteadur Renee Puusepa eestvedamisel valmiv projekt Mustermajad (Pattern Buildings) neljanda koha. 20 000-eurose auhinnarahaga konkursil osales üle 40 idee 22 riigist.
Mustermajana valminud ühepereelamu.
Foto: Patternbuildings.com

Mustermajade näol on tegu modulaarsel disainil põhineva tööstusliku ehitussüsteemiga, mis lubab rajada kuni seitsmekorruselisi erineva otstarbe ja välimusega hooneid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785