Autor: Ehitusuudised • 26. august 2020

20 miljoniline arendus: Postimaja ja Coca-Cola Plaza ühendamine taotleb ehitusluba

Eelmise nädala lõpul edastasid Baltic Horizon Fund ja Innopolis Insenerid Tallinna Linnaplaneerimise Ametile taotluse ehitusloa menetluse alustamiseks. Kevadel sõlmis Baltic Horizon Fund projekteerimislepingu projektbüroo Innopolis Inseneridega: sellega algasid ka Coca-Cola Plaza ja Postimaja projekteerimistööd.
Foto: EERO VABAMÄGI

Baltic Horizon kavandab Rotermanni kvartalisse kaasaegseid ja jalakäijasõbralikke sissepääse nii vanalinna kui kesklinna suunast. Arendusega tekib ühendatavates hoonetes juurde uusi äri- ja büroopindu. Kahe hoone ühendamine ja arendamine läheb maksma kuni 20 miljonit eurot ning seda planeeritakse kahes etapis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785