Autor: Ehitusuudised • 26. august 2020
Ainult tellijatele

20 miljoniline arendus: Postimaja ja Coca-Cola Plaza ühendamine taotleb ehitusluba

Eelmise nädala lõpul edastasid Baltic Horizon Fund ja Innopolis Insenerid Tallinna Linnaplaneerimise Ametile taotluse ehitusloa menetluse alustamiseks. Kevadel sõlmis Baltic Horizon Fund projekteerimislepingu projektbüroo Innopolis Inseneridega: sellega algasid ka Coca-Cola Plaza ja Postimaja projekteerimistööd.

Autor: EERO VABAMÄGI

Baltic Horizon kavandab Rotermanni kvartalisse kaasaegseid ja jalakäijasõbralikke sissepääse nii vanalinna kui kesklinna suunast. Arendusega tekib ühendatavates hoonetes juurde uusi äri- ja büroopindu. Kahe hoone ühendamine ja arendamine läheb maksma kuni 20 miljonit eurot ning seda planeeritakse kahes etapis.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688