Autor: Koit Brinkmann • 24. august 2020

Merko Ehituse suuromanik vahetas juriidilist keha

Riverito suurimad aktsionärid on Tõnu Toomik ja Toomas Annus.
Foto: Andres Haabu
Börsifirma Merko Ehitus suurimaks aktsionäriks on ka pärast maikuud Toomas Annuse enamusosalusega AS Riverito, kuid sama nime taga on sel kevadel asutatud uus ettevõte.

Tegemist oli kontsernisisese ümberstruktureerimisega, mille käigus Riverito ja ettevõtte kaks tütarfirmat – OÜ Viru Tööstuspark ja OÜ Aidu Tööstuspark – ühinesid ning asutasid uue aktsiaseltsi. Senine Riverito kustutati mais äriregistrist ning ettevõtte nimi läks samal ajal asutatud uuele firmale.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785