Autor: Mariliis Pinn • 20. august 2020

Küsitlus: kuidas läheb puitmajatootjatel?

Puitmajatootjate müügitegevus koroonakriisi algul peatus ja uusi lepinguid ei sõlmitud. Kuidas on seis sügise eel?
Tootmine Timbeco Woodhouses.
Foto: Liis Treimann

Koroonakriisi ajal muutsid tootjate jaoks olukorra keerulisemaks piirangud Rootsi suhtes, mille tulemusel oli olemasolevate lepingute täitmine muutunud kahjumlikuks. Peale selle mõjutasid sektorit seatud liikumispiirangud, mis muutis võimatuks hoonete püstitamise.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785