Autorid: Äripäeva Infopank, Sigrid Kõiv • 19. august 2020

Kriisiblogi: ehitusmaterjalide tootjad ja insenerid näevad sügist neutraalselt

Hinnangutes on jätkuvalt ettevaatlikku meeleolu tunda mootorsõidukite müüjate ja ehitusmaterjalide tootjate seas.
Foto: Andras Kralla
Ettevõtete juhtide optimism on pärast koroonakvartalit taastumas, näitab Äripäeva Infopanga tehtud küsitlus.

Tõsi, juhtide keskmine hinnang oma sektori seisundile on 50 protsenti, mis tähendab neutraalset. Näitaja on võrreldes teise kvartali küsitlusega tõusnud 16 protsendipunkti – toona oli juhtide keskmine hinnang sektori seisundile 34 protsenti. Koroonakriisi eelne tase – 57 protsenti – on siiski veel saavutamata.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785