Autor: Eva Kiisler • 18. august 2020

Telora kuuendat aastat kasvulainel

2019. aastal Eesti ehitussektor oluliselt ei kasvanud. Õnneks ei avaldanud see negatiivset mõju Telora majandustulemustele, selgub ettevõtte majandusaasta aruandest.
Foto: Foto: Pixabay

„Käibe rentaablust õnnestus vaatamata sisseostetud teenuste osakaalu suurenemisele ja kvaliteetse insener-tehnilise personali palgasurve jätkumisele kasvatada. Kokkuvõttes oli 2019. aasta Inseneribüroo Telora OÜ-le edukas, seatud finantseesmärgid said täidetud,“ kirjutavad ettevõtte juhid Tiit Kerem ja Oliver Napits majandusaasta aruandes.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785