Autor: Ehitusuudised • 17. august 2020

Nordlin renoveerib lasteaia 280 lapsele

Eelmisel nädalal alustas Nordlin Ehitus rekonstrueerimistöid Tallinna Järveotsa Lasteaias. Hoone valmib 2021. aasta septembris.
Järveotsa lasteaed.
Foto: Tallinna linnavalitsus

„Lasteaia hoone on ehitatud 1978. aastal ning suuremaid renoveerimistöid ei ole seal siiani tehtud. Nüüd aga läbib hoone täieliku uuenduskuuri, mille käigus viiakse hoone vastavusse tänapäevaste normidega,“ rääkis Tallinna abilinnapea Eha Võrk.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785