Urve Vilk • 7 august 2020
Uudised
Ainult tellijale

Kuidas säästa ehitusplatsil 100 000 eurot?

Kes ehitusplatsidel käinud, teab, milline segadus seal võib valitseda ja kuidas jäätmed taaskasutatavate materjalidega segamini vedeleda. Kuigi korrektne jäätmekäitlus ehituses väga suurt rahalist kokkuhoidu ei anna, tegeletakse sellega soovist käituda vastutustundlikult, rääkis Mapri Ehituse osanik ja juhatuse liige Tarmo Roos konverentsil “Säästlik hoone”. Mapri sihiks on säästa vähemalt 100 000 eurot.

Foto: Andres Haabu

“Miks peaks jäätmetega üldse tegelema?” küsis Roos, vastates, et ega väga ei peagi, aga võiks. Kuigi siiamaani on inimesi, kes ütlevad, et niikuinii veab jäätmeid üks prügiauto ja prügi läheb kõik ühte kohta, seega pole mõtet sorteerida, ei ole see päriselt nii.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785