Autor: Urve Vilk • 7. august 2020

Kuidas säästa ehitusplatsil 100 000 eurot?

Kes ehitusplatsidel käinud, teab, milline segadus seal võib valitseda ja kuidas jäätmed taaskasutatavate materjalidega segamini vedeleda. Kuigi korrektne jäätmekäitlus ehituses väga suurt rahalist kokkuhoidu ei anna, tegeletakse sellega soovist käituda vastutustundlikult, rääkis Mapri Ehituse osanik ja juhatuse liige Tarmo Roos konverentsil “Säästlik hoone”. Mapri sihiks on säästa vähemalt 100 000 eurot.
Foto: Andres Haabu

“Miks peaks jäätmetega üldse tegelema?” küsis Roos, vastates, et ega väga ei peagi, aga võiks. Kuigi siiamaani on inimesi, kes ütlevad, et niikuinii veab jäätmeid üks prügiauto ja prügi läheb kõik ühte kohta, seega pole mõtet sorteerida, ei ole see päriselt nii.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785