Autor: Eva Kiisler • 5. august 2020

Nordeconi eksjuht asus ärikinnisvara arendama

Pikalt ehitusfirmat Nordecon vedanud Jaano Vink asus juhtima enam kui 160 000 ruutmeetri ärikinnisvara arendamise ja juhtimisega tegelevat Eesti Talleksit. Eelmine Talleksi juht Kaido Padar pani ameti maha 1. augustil.
Foto: Andres Haabu

Vink töötas Nordeconis aastatel 2002-2017. 2018. aastal asus Vink tegutsema Saaremaa laevaehitusfirma Baltic Workboatsi juhatuses, kuid oli sunnitud tänavu märsis ettevõttest lahkuma. Loe pikemalt Ärilehest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785